Despre Noi

EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES va prezinta ANDREIA PROFESSIONAL - Portugalia, care reunește o gamă largă de oje, tratamente și alte produse de îngrijire a unghiilor. 

Este lider pe piața portugheză profesională și prezentă în multe țări din întreaga lume: din Europa, Orientul Mijlociu și Asia, acum si in Romania. 

Andreia Professional este o marca Higicol, Portugalia. Higicol S.A. a fost înființată în 1987, în Porto, ca specialist în producția și vânzarea en-gros de produse cosmetice. Compania cu o istorie îndelungată a direcționat toate acțiunile sale către o strategie bazată pe precizie, profesionalism și inovație, întotdeauna cu un accent deosebit pe sectorul profesional al produselor cosmetice. 

Pentru orice detalii sau intrebari, va rugam sa contactati reprezentanta noastra exclusiva din Romania, EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES.

Una dintre companiile cele mai experimentate din segmentul său, Higicol continuă să investească în cea mai înaltă calitate și în satisfacția clienților, respectând cerințele cele mai înalte ale piețelor foarte diverse.

Produsele sale cele mai interesante sunt: 

- oja hipoalergenica (in doua variante de 14ml si de 10,5ml). Fara toluen. Fara formaldehida. Fara camfor. Fara di-butil-ftalat (DBP).   ANDREIA Professional ofera peste 160 culori si nuante de oja, fie ele mate, perlate, sidefate, neon, metalice, glitter, sclipici sau cu foite. O adevarata expozie de culori!!! Trebuie doar sa descoperi nuanta preferata!   

- oja semipermanenta cu durata de pana la 4 saptamani, una dintre cele mai bune produse de pe piata internationala, in peste 100 de variante de culori si nuante,

- oja semipermanenta 1Minute care se aplica intr-un singur pas (preferata pentru nailart) 

- oja Hybrid Gel care se aplica fara lampa; are o durabilitate foarte buna fata de alte oje de pe piata si un extra-luciu deosebit, in peste 60 de variante de culori si nuante,

- oja 14Ever cu aplicare fara lampa, cu durata de pana la 14 zile si luciu ca de oja semipermanenta, in aproape 40 de variante de culori si nuante

- tratamente, baze si topcoat-uri pentru luciu, marirea duratei manichiurii sau aspect mat, pulberi pentru luciu-oglinda,

- lampa LED mica si eleganta,

- accesorii (pila, buffer, pensule, prosop) etc.

Daca lucrati in domeniul frumusetii sau pentru orice detalii sau intrebari, va rugam sa contactati reprezentanta noastra exclusiva din Romania, EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES.